קפיצת עיניים

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים בילדים

12/04/2023 | 08:54 | מאת: עדי

שלום ד"ר. התינוק שלי בן 11 חודשים לפעמים כאשר הוא מביט למעלה יש מן קפיצה אחת של שתי האישונים כלפי מעלה או מן תזוזה מהירה חד פעמית שלהם. זה קורה פעם אחת ומיד מפסיק. מה זה אומר? יש לו תור לרופא עיניים רק בעוד לודש ואני מאוד מודאגת. אציין שיש לו גמישות יתר אם רלוונטי. תודה

ייתכן מאוד ואין סיבה לדאגה אבל תנסי לצלם סרטון שמדגים את התופעה שציינת ולהראות לרופא עיניים ילדים. תנסי גם להקדים את התור או לפנות לרופא עיניים ילדים אחר זמין. חג שמח!

מנהל פורום מחלות עיניים בילדים