וזאת בדיקה מיולי האחרון

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים בילדים

15/01/2023 | 23:42 | מאת: מיכל

האם יש שינוי מהבדיקה היום ששלחתי פה בתגובה למטה?על שם מיכל זאת בדיקה מיולי האחרון -VA 6/9 -6/9 CT N-O CT D-O EOM-NORMAL Convergence 3 cm Lang 550 NO RAPD Ref +1.25+.5×90+1.25+.25×90 Fundus דיסקיות וקוטב אחורי בגדר התקין רשתיות צמודות

אני לא יודע מה הגיל של הילדה אבל בהחלט תוצאות הבדיקה טובות יותר. במידה ומדובר בילדה קטנה ייתכן ושיתוף הפעולה בבדיקה היה טוב יותר ולכן ״ראתה״ יותר טוב. בכל אופן נראה שאין צורך במשקפיים.

מנהל פורום מחלות עיניים בילדים