איושנים חוות דעת....

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים בילדים

02/08/2022 | 13:00 | מאת: אמא

שלום יש לי בת ארבע עברה השמה פעמיים בדיקת עיניים עם הרחבת אישונים בפעם בתחילת השנה לפני שבוע פעם השניה לקראת בית הספר שתי הבדיקות בהרחבת אישונים אצל רופאים שונים הייתה תקינה ופעם אצל רופא אחר היה לה דלקת לחמית ובדקת עיניים בדיקה רגילה וגם הייתה תקינה היום שמתי לב כאשר היא זזה העיניים שלה האישונים מתחילים לשנות צורה אני יודעת שהם מתכווצים חפי כמות האור אבל לפעמים מבחינה שיש שוני בגודל אם למשל היא זזה הראש לזזוית מסיומת ניסתי להאיר פלאש על עין העין התכווץ והשנייה אבל לא באותו מהירות וכאשר הן חוזרות לצורה הרגילה גם לא באותו מהירות אני אמא קצת דאגנית האם זה מעיד על בעיה או זה דבר תקין

02/08/2022 | 13:09 | מאת: אמא

האם בהרחבת אישונים בודק את הדבר הזה

קשה לי להבין בדיוק את התאור בלי לראות את הילדה. אם את מודאגת אז הייתי בואי להיבדק.

מנהל פורום מחלות עיניים בילדים