אחרי הרחבת אישונים.....

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים בילדים

31/07/2022 | 00:34 | מאת: אמא

שלום בת ארבע ביום שלישי ביצעה בדיקת עיניים לקראת הגן עם הרחבת אישונים היום יום שבת כלומר חמשה ימים אחרי הבדיקה הבחנתי אישון יותר גדול מהשני או אישון חזר לצורה הרגילה והשני יותר גדול מהרגיל יש לציין שהבדיקה תקינה וזו פעם שנייה עושה השנה בדיקת שגם הייתה תקינה אני בלחץ למה יש הפרש אולי עין נזל בתוכה יותר חומר מודאגת אין כאב או התלוננות

31/07/2022 | 01:22 | מאת: אמא

יש לציין שבדקתי באור וחושך האישון התכווץ בשתי העיניים לא יודעת אם באמת יש הפרש קטן באישונים האם טיפות כאלה פוגעת בעיניים חס וחלילה האם טיפות אלה פגעות בעין

הי. לפעמים הטיפות משפיעות ליותר זמן מהממוצע. אפילו עד 72 שעות. ארבעה ימים זה כבר פחות סביר. אין סכנה לפגיעה בעין מהטיפות אבל ייתכן והיה הבדל קל בגודל האישונים עוד לפני הבדיקה (זה נקרא הבדל פזיולוגי). הייתי יוצר קשר עם הרופא/ה שבדק/ה ומתייעץ.

מנהל פורום מחלות עיניים בילדים