אמא מודאת עיניים דומעות מדי פעם

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים בילדים

08/07/2022 | 09:45 | מאת: אמא

שלום בת שלי בת 11 בראיה ברוך השם בתקופה האחונה מזמן לפעמים זולגות לה דמעות בעיניים והיא משייכת את זה לדרברים בסביבה למשל אור חזק או רוח של מזגן או בצל ולפעמים ללא סיבה.. לא יודעת אם זה קשור שאלתי אותה לגבי ראיה אומרת שהיא רואה כרגיל אבל כל מדי פעם זולגות לה דמעות בעיניים לשניות זה קורה לא באופן רציף אבל קורה בדירות קרובה קבעתי לה בדיקה לרופא עיניים בסוף החודש האם זה סימן מסוכן או מעיד על דבר חמור האם יתכן שיש לה עיניים רגישות האם אני צריכה לקבוע תור דחוף או למיון קראיתי בגוגל ויצא לי לחץ תוך עיני מואד נכנסתי ללחץ

הי יכול להיות שהעיניים שלה יבשות או שזה אלרגיה קלה. זה לא נראה לי מצדיק פניה למיון. הטיפול הוא לרב בטיפות נגד יובש או נגד אלרגיה, או שניהם

מנהל פורום מחלות עיניים בילדים