קולובומה של העצב של בתי

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים בילדים

10/06/2022 | 15:29 | מאת: יונתן

שלום רב, בתי בת אובחנה בקולובומה של עצבי הראייה. להלן האבחנה המלאה: 743.51.01 PERSISTANT HYPERPLASTIC VITREOUS - BE 379.31 APHAKIA - BE 377.23 COLOBOMA OF OPTIC DISC - BE 369.10 BLINDNESS, ONE EYE; LOW VISION OTHER EYE רציתי לדעת, האם אתה מכיר איזה שהם מחקרים בנושא?

שלום רב, את מתארת מצב של פגיעה קשה במבנה שתי העיניים ואני מבין שהיא עברה ניתוח קטרקט בשתי העיניים. כמו כן נראה שיש פגיעה גם במבנה של שני עצבי הראיה ולזה אין לרפואה פתרון עדיין לצערי הרב. בת כמה היא?

26/06/2022 | 20:23 | מאת: יונתן

מיקה בת שנה וחודש. אשמח מאוד אם אתה כן מכיר אנשים (או אולי חברות מתחום הסטארטאפ) שיכולים למצוא פתרון. תודה בכל מקרה

מנהל פורום מחלות עיניים בילדים