רוחק ראייה ומצמוץ בעיניים

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים בילדים

26/09/2020 | 11:18 | מאת: טליה

שלום רב. ביתי בת שנתיים ושמונה עם רוחק ראייה גבוה של פלוס שמונה ומרכיבה משקפיים. בשבועיים האחרונים אני רואה אותה ממצמצת. ממש פותחת וסוגרת את העיניים מספר פעמים לא מועט. פעולה זו עוברת אחרי כמה דקות אבל קורה לעיתים תכופות. מה יכול להיות הסיבה? האם זה אפשרי שהמספר של המשקפיים כבר אינו מתאים לה ? כמובן שהקדמתי את התור לרופא אך לבינתיים אשמח לשמוע דעה. תודה מראש.

צריך לבדוק אם המשקפיים לא חלשים או חזקים לה מדי או שקיים צילינדר שאינו מתוקן.

מנהל פורום מחלות עיניים בילדים