הסרת משקפיים

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים בילדים

14/06/2020 | 21:14 | מאת: א

שלום דר כינורי. רציתי להתייעץ איתך בנוגע להסרת משקפיים בלייזר. האם באופן כללי, עם שקילת הסיכונים ותופעות כמו יובש, אתה ממליץ על ביצוע הניתוח? האם תשובתך הייתה משתנה למי שרוצה לנתח בעתיד? ובנפרד, לאבא שלי יש קרטוקונוס. עברתי מספר מיפויי קרנית לפני שנתיים שם ראו אי סדירות בעין שמאל. נאמר לי שאני יכול לעשות את הניתוח (לא במכון כזה אלא אצל רופא עיניים). האם יש מקרים בהם זה עדיין אפשרי? גם אם אפשרי, היית ממליץ לעשות את זה? או שזה יותר מסוכן?

שלום רב. זהו פורום מחלות עיניים בילדים ופזילה. השאלה שלך קשורה לפורום קרנית.

מנהל פורום מחלות עיניים בילדים