רוחק ראייה- שפשוף עיניים

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים בילדים

31/05/2020 | 02:12 | מאת: טליה

שלום רב. לביתי בת השנתיים ורבע יש רוחק ראיה גבוה של פלוס שמונה וצילינדר של 1.5 היא עם משקפיים מגיל חמישה חודשים. בחודש חודשיים האחרונים שמתי לב שהיא מידי פעם מעבירה את האצבע על העיניים ( כל פעם מעבירה אצבע בעין אחרת) מעין משפשת את העין מתחת לעדשה . מרגיש כי משהו מפריע לה. האם הנל יכול להעיד על שינוי במספר? יש לי מעקב איתה בעוד כחודשיים האם עלי להקדים ?

הי. קשה לענות ללא בדיקה. ייתכן שקשור לענייני המשקפיים אך לא בהכרח. ייתכנו בעיות אחרות. הייתי מקדים את התור במידת האפשר אצל רופא העיניים לילדים שלכם.

מנהל פורום מחלות עיניים בילדים