דלקות עיניים חוזרות ונשנות

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים בילדים

18/02/2020 | 13:24 | מאת: אפרת

הבת שלי בת שנה ושמונה, לפני כחודשיים וחצי היה לה דלקת בעין, הרופא נתן לנו דתאמצין ועבר לה. אחרי כשבוע וחצי חזרה לה שוב הדלקת, שמנו לה שוב דתאמצין ועבר ומאז ועד עכשיו, זה מתנהל ככה, דלקת, דתאמצין וחוזר חלילה האם זה לא מסוכן? ויכול לפגוע בעין? מה אפשר לעשות ע"מ שלא יחזור שוב? תודה רבה!!

דטמיצין מכיל סטרואיד חזק. טיפול חוזר ונשנה בטיפה הזו בתינוק אינו בריא לעין ועל פי רב אינו נכון רפואית. נא לפנות לרופא עיניים ילדים לבדיקה.

מנהל פורום מחלות עיניים בילדים