מספר במשקפיים לילדה בת 5

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים בילדים

29/06/2019 | 22:15 | מאת: .

שלום רב, רציתי לדעת מאיזה מספר יש חובה להרכיב משקפיים לילדה בת 5 שסובלת מרוחק ראייה? תודה רבה

הי, הדבר תלוי במספר גורמים. בין השאר אם יש או אין פזילה וואם יש או אין קושי בתפקוד היומיומי שלה. על כמה רוחק ראיה מדובר?

30/06/2019 | 14:39 | מאת: .

היי, תודה על תשובתך המהירה, אין פזילה וקושי בתפקוד. הרופא המליץ על משקפיים לתיקון חלקי במספרים +1.75 ו+2. אם אני לא טועה המספר הכולל הינו +4.

30/06/2019 | 14:40 | מאת: .

רציתי לדעת אם המצב הוא גבולי ודורש חוות דעת נוספת לדעתך

חוות דעת שניה היא תמיד טובה. בגדול נראה לי שההמלצה היא בגדר הסביר.

מנהל פורום מחלות עיניים בילדים