דלקות ריאה חוזרות לילדה בת 2.5

דיון מתוך פורום  אסתמה ילדים

10/06/2014 | 19:14 | מאת: קרין

שלום לבת שלי בת 2.5 בחמי שנה אחרונה היו דלקות ריאה 6 פעמים. ריאה ימנית. חלקן עם חום גבוהה וחלקן ללא חום כלל. הילדה בריאה בדרך כלל. קיבלה חיסונים לגיל שלה. אין מחלות גנטיות. מה הסיבות האפשריות לכך? תודה מראש

11/06/2014 | 09:32 | מאת: ד"ר גיא גוט

הסיבות לדלקות ריאה חוזרות הן רבות ולא ניתן למנותן במסגרת זו, פעמים רבות גם ניתנת אבחנה של דלקת ריאות כאשר למעשה מדובר בזיהום ויראלי של דרכי הנשימה. הנתון החשוב הוא האם הדלקות תועדו בצילומי חזה ומה מיקומן- באותו מקום או כל פעם במקום אחר. אני ממליץ שתפנו לבדיקת רופא ריאות עם כל הצילומים שבוצעו עד עתה כדי להחליט על המשך הבירור.

מנהל פורום אסתמה ילדים