בכי צרחות וחוסר תאבון

דיון מתוך פורום  אסתמה ילדים

05/01/2015 | 11:51 | מאת: יפית

שלום,בני בן שנה וחמישה חודשים.סובל מלרינגומלציה ואסטמה.מטופל מגיל חצי שנה בוונטולין ופליקסטוטייד ולפעמים גם בטניזול.שלוש פעמים ביום ובעת התקפה-ארבע פעמים. לאחרונה קם בלילה בצרחות אימים ולא מצליח להרגע לפחות חצי שעה ואז שוב מתעורר אחרי חצי שעהוחוזר חלילה. האם יש קשר למשאפים?

05/01/2015 | 13:51 | מאת: ד"ר גיא גוט

יפית שלום, הפרעות בשינה או התקפים מהסוג שתארת אינם מתופעות הלוואי של הטיפול באינהלציות אותו מקבל בנך. בטנזול (הניתן דרך הפה)יכול לגרום לשינוי התנהגותי אך הוא ניתן בד"כ לתקופות קצרות בלבד. יתכן ומדובר בביעותי לילה או סיוטי לילה, ניתן לקבל מידע נוסף מרופא הילדים שלכם.

מנהל פורום אסתמה ילדים