טיפול בוירוס בתינוקת בת 7 חודשים

דיון מתוך פורום  אסתמה ילדים

21/08/2019 | 22:59 | מאת: אבי

הבת שלי בת 7 חודשים וכרגע היא בבית חולים ,קרוב לשבוע ימים מאושפזת בהשגחה. הרופאים טוענים שיש לה וירוס בדרכי הנשימה,היא משתעלת כל הזמן ויש לה נזלת,ויש לה קושי לנשום.טיפול הם לא נותנים מכיוון שהם אומרים לווירוס אין תרופה,המצב שלה הולך ומחמיר מיום ליום,וגם מלווה בחום,רמת החמצן שלה יורדת מידי פעם,ומזה הם חוששים. רציתי לדעת אם יש סוג של טיפול שאפשר לעשות כדי שהתינוקת תרגיש טוב יותר.וכמה זמן להערכתך יכול להימשך וירוס שכזה. תודה ויום טוב

הווירוס יעבור תוך 3-4 ימים אך הבעיה הבסיסית של הילדה שלך היא אסתמה של ילדים . צריך לגרום לכך שהיא לא תגיע יותר למצבים כאלו גם אם יתקוף אותה ווירוס לשם כך עליך לפנות לרופא ילדים מומחה למחלות ריאה בילדים כדי שיאבחן את הבעיה ויציע לך איך למנוע התקפי אסתמה ואיך להשתלט עליהם מהר מבלי להסתבך כפי שהסתבכתם כעת

מנהל פורום אסתמה ילדים