בן 17 עישון עשן גדילה

דיון מתוך פורום  אסתמה ילדים

04/09/2018 | 21:41 | מאת: יותם

היי דוקטור זה חבר של עידו מהטלפון שלו רציתי לדעת האם תוכל לעשות לי בדיקה (בתשלום כמובן) שהריאות שלי מתפקדות טוב כי הייתי עושה מדורות ומיכל כל שבוע

05/09/2018 | 12:48 | מאת: יותם

מנגל*

בקש מרופא שלך שישלח אותך לבדיקת תפקוד ריאות במעבדה לתפקוד ריאות. בבדיקה בקש שיבדקו : 1) בדיקת תפקוד ריאות במנוחה 2) תפקוד ריאות לאחר מאמץ גופני ו 3) בדיקת תפקוד ריאות לאחר מתן מרחיבי סימפונות. אם התוצה תהיה תקינה סימן שהריאות שלך בסדר ברכה פרופ' ב. וולוביץ

צריך לבצע בדיקת תפקוד ריאות במנוחה לאחר מאמץ ולאחר מתן מרחיבי סימפונות ( במכון ריאות טוב דרך הפניה מהרופא המטפל) ורק אחך כך אפשר לפנות לרופא מומחה שיסביר לך מה מצב הריאות שלך

מנהל פורום אסתמה ילדים