שיעול לילדה בת 5 שנים

דיון מתוך פורום  אסתמה ילדים

16/01/2018 | 15:31 | מאת: צביה

היי שאלתי אותך לגבי בצי בת 5 שנים ואמרתי לי שהיא צריכה ללכת למומחה ריאות לקחתי אותה והוא אמר שיש לילדה מדובר בתגובה יתר של דרכי הנשימה וככה הוא נתן לי מוקסיפן לשבועיים הוא אמר שהנזלת שלה ירוקה ונתן לילדה משאף כחול כתום כחול לפי שיעול כתום פעמים ביום טיפות אוטורפין טיפות דתאמיציןן ומסטיק סינוגולייר וסירופ היסט פד אז ככה הילדה בטיפול 10 ימים בהתחלה היה שיפור והילדה חזרה מהגן מאוד מנוזלת ושוב פעם שיעול עכשיו הוא רוצה שאני ייתן לילדה אזניל מיואשת נתן לי גם לעשות ספירת דם ובדיקות לאלרגיה והוא אמר מתי שתרגיש יותר טוב להתחיל לילדה איריוס וטיפות לנזלת אלרגית מיואשת מהמצב שזה לא עובר מה עושים כול פעם לתת לילדה אנביוטיקה מה יהיה עד איזה גיל זה יכול להמשך רגישות בדרכי הנשימה

שלום רב ילד לא צריך להשתעל ולא צריך להיות לו התקפי קוצר נשימה, בעיקר אם הוא מקבל טיפול נכון, לילד שמשתעל הרבה ימים יש בעיה בדרכי הנשימה שלו אפשר לקרוא לה בשמות שונים. כמו: רגישות יתר של דרכי הנשימה, תגובתיות יתר של דרכי הנשימה, אלרגיה של דרכי הנשימה, ברונכיוליטיס, ברונכיט ספסטית, אסתמה של ילדים או אסתמה. השם לא קובע מה שקובע שלא צריך לתת למצב זה להמשך ויש טיפול (קונבנציונלי) מצוין היכול להפסיק ובהמשך למנוע את הישנות השיעול. והטיפול אינו מזיק. היום ניתן לשלוט שליטה מוחלטת במחלה וכדי לשלוט צריך להכיר את המחלה והטיפול בה. לפני שילד נבדק על ידי אני מבקש מההורים לשמוע שיחת ההדרכה על המחלה והטיפול בה הנמצאת באינטרנט ( www.volovitz.co.il) ובה פרטים על שיעול ואסתמה והטיפול בהם. תוך שמיעת הווידאו ההורים מקבלים תשובות לכל השאלות הקשורות באסתמה: מה קורה בריאות בזמן התקף , למה הילד מצפצף או משתעל, מה לעשות כדי למנוע את הופעת השיעול והצפצופים, איך להחליט שמדובר בהתקף של אסתמה, מה לעשות כשמחליטים שיש התקף, מה עושות התרופות, מהם סטרואידים דרך הפה ומהם סטרואידים נשאפים , האם יש קשר לתורשה, מתי המחלה עוברת ועוד שאלות שכאמור הורה צריך לדעת כדי לשלוט על המחלה. במידה והטיפול שהילד שלך מקבל לא מביא אותו למצב שהשיעול נפסק לגמרי ובמידה ואתם לא מצליחים להשתלט על כל התקף תוך כמה ימים, כדאי שתפנו לרופא מומחה במחלות דרכי הנשימה בילדים שיאבחן מה יש לילד שלכם וידריך אתכם איך להשתלט על השיעול . הטיפול שמקבל אצלי ילד משתעל לא כולל את התרופות שקיבלת מהרופא המטפל .לא צריך לבצע בדיקות דם ולא צריך לבצע בדיקות לאלרגיה כדי להשתלט על שיעול בילדים בברכה פרופ' ב. וולוביץ

17/01/2018 | 08:39 | מאת: מירית

היי ישמח מאוד לבוא אלייך איפה אתה מקבל ובאיזה ימים

מנהל פורום אסתמה ילדים