מחלת השתל נגד המאכסן

דיון מתוך פורום  לוקמיה והשתלות מח עצם

05/08/2019 | 11:33 | מאת: מיכל

שלום רב אחותי עברת תרומת מח עצם לצערי חלתה במחלת השתל נגד המאכסן השאלה האם ניתן לרפא את המחלה . בשילוב של תאי גזע בכדי לרפא את האיברים שנפגעו . שמעתי על חברת פלוריסטם שעוזרת לחולים שהתרופות לא יעילות עבורם האם ניתן לפנות אל החברה זקוקה לעזרה בבקשה תודה

ישנם הרבה גורמים שמשפיעים על בחירת טיפול בחולים עם מחלת השתל נגד המאכסן. תאים מזנכימלים הם אחד הטיפולים הפוטנציאלים אולם אינם מתאימים לכל חולה. כדאי לדון עם הרופא המטפל באפשרות הזאת ובאפשרויות חלופיות. בדרך כלל כאשר מדובר בטיפול אשר אינו רשום במשרד הבריאות - מקובל שהרופא המטפל פונה לחברה אם הוא חושב שהטיפול מוצדק. בברכת בריאות.

מנהל פורום לוקמיה והשתלות מח עצם