התאוששות לאחר השתלת מח עצם

דיון מתוך פורום  לוקמיה והשתלות מח עצם

05/11/2018 | 20:42 | מאת: שני

שלום רב, אחותי עברה השתלה של מח עצם מאחי ( התאמה של 10 מתוך 10) לפני 3 חודשים. מקבלת תרופות, הייתי מעוניינת לדעת עד מתי קיימו. תופעות הלוואי הכולל מידי יום הקאות ובחילות קשות והאם זה חלק מתהליך הקליטה של ההשתלה. מאוד מודאגת שני

בחילה והקאה בשלב זה אינן קשורות לכמותרפיה שניתנה ובדרך כלל משניות למחלת השתל נגד המאכסן, לטיפול התרופתי , או לבעיות הקשורות לקיבה. התמשכות התסמינים מחייבת בירור ואני בטוח שהרופאים של אחותך מבררים את הנושא. בברכת בריאות.

11/01/2019 | 10:14 | מאת: היי שני

היי שני במקרה גם אני שני ויש לי אחות שאולי תעבור השתלהמתורם הייתי שמחה לשוחח עימך אם אפשר!!

מנהל פורום לוקמיה והשתלות מח עצם