האים זה מועיל המרקר לא יורד 2020

דיון מתוך פורום  סרטן השחלה

21/04/2020 | 10:26 | מאת: מיספלטין וגמזר

חולה 7 שנים ניתוח קרבו טקסול אוסטין דוקסיל טקסול שבועי פעמיים הקרנות אולפריב שלא הועיל וגמזר וציספלטין קבלתי 6 פעמים הפסקתי מרקר לא יורד. מה אתה מציע לקחת האים אומונוטרפיה תועיל לי או יש הצעה אחרת. האים הגמזר והצספלטין יכול להועיל לנרות שהמרקר לא יורד אשמח לעצה ותודה רבה מראש

21/04/2020 | 10:28 | מאת: המשך ציספלטין וגמזר

שכחתי להוסיף שם אני עליזה כתבתי לל מספר פעמים

המרקר הוא לרב סימן רגיש לתגובה לטיפולים ולכן אם לא יורד כנראה ציספלטין וגמזר לא כ"כ עוזרים למרות שיש מדדים נוספים לתגובה כמו הרגשתך אפשר לשקול אימונוטרפיה ועל כך יש לדון עם האונקולוג המטפל

מנהל פורום סרטן השחלה