סרטן שחלות לא נשאית ורוברקה

דיון מתוך פורום  סרטן השחלה

23/11/2019 | 18:23 | מאת: מיכל

שלום. סרטן שחלות 4 שנים. פעמיים כימו שעזר. כעת מרקר בעליה. ועדיין לא רואים חזרת מחלה בפט סיטי. לא נשאית. אתחיל טיפול ברוברקה. מה הסיכויים שלה בלא נשאיות? ובמידה והיא עוזרת היא תעצור את עליית המרקר ca125? מה תופעות לוואי שלה? תודה

במחקרים ראו שגם לא בנשאיות יש סיכוי לתגובה אבל נמוך באופן משמעותי מבנשאיות במידה ותהיה תגובה זה יראה גם בירידת הסמן תופעות לוואי האפשריות הן רבות אבל לרב ברמה קלה שהעיקרית שבהן זה חולשה ועיפות

מנהל פורום סרטן השחלה