[email protected]

דיון מתוך פורום  סרטן השחלה

25/07/2019 | 09:54 | מאת: מעיין

שלום רב סרטן שחלות עברתי ניתוח כימו חזרת מחלה כעבר שנה ניתוח הסרת גידול בודד והקרנות כעבור 3 חודשים גרורות באגן ובטן כרגע בטיפול כימו קוי טיפול נמדדים לפי מספר הפעמים שמקבלים כימותרפיה? אם אסיים עם פט תקין ורימסיה האם יש לי סיכויים לרימסיה של שנה ללא טיפול משמר אני לא נשאית אשמח למענה ל 2 השאלות

קוי הטיפול נמדדים לפי הסוגים השונים ולא מספר פעמים של כימוטרפיה בכל פעם. קשה מאד להעריך את משך הרמיסיה וזה מאד אידנוידואלי, אבל לצערי לרב פרקי הזמן בין חזרות המחלה בדרך כלל מתקצרים

מנהל פורום סרטן השחלה