סרטן צוואר הרחם גרורתי

דיון מתוך פורום  סרטן השחלה

16/11/2018 | 18:19 | מאת: מקסים

אימי חולת סרטן קרצינומה במשך 10 חודשים מאז הגילוי, עברה 21 הקרנות + 5 טיפולים כימוטרפיים בווריד + תרופת מחקר (אשר לפי CT לא עזרה והמצב רק החמיר) כרגע היא נוטלת CAPECITABINE 500 X 6 ביום לאחר בדיקת דם תוצאות המרקר הן: CA-125: 22.4 U/ml CA-19.9: 7.9 U/ml CEA: 3.1 ng/ml מה המרקר הנ''ל אומר על המחלה? אשמח לשמוע את דעתך.

התוצאות של שני הסמנים תקינים והשלישי מעט גבוה אבל די תקין. ערכים אלו כשלעצמם לא אומרים שום דבר על מצב המחלה אלא ביחד עם תוצאות בדיקות הדמיה וערכים קודמים של סמנים

מנהל פורום סרטן השחלה