דלקת בעיניים בלפריטיס עם mgd

דיון מתוך פורום  אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)

28/12/2015 | 21:16 | מאת: חנה.ל

שלום ד"ר שירי. בבדיקת העניים נרשם הנ"ל, וכן עיין גרויה מעט במפתח העפעפיים,לחמית קרנית שקופה. קבלתי טיפות במשך 30 יום.והמלצה לקומפרסים. 1. רק עין ימין מודלקת,האם לשים טיפות גם בעין שמאל? 2. מודאגת מתופעות הלוואי של הטיפות.ברצוני להפסיק לאחר שבוע ימים, האם אפגע ביעילות הטיפול? 3. האם זה יהיה כרוני? 4. האם יש טיפות חלפויות ללא תופעות לוואי עתידיות? תודה

שלום לך איני מבינה את ההקדמה לשאלות אנא תארי את הסימפטומים שלך וכן את מה שנכתב בסיכום בדיקתך

מנהל פורום אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)