דלקת בעין

דיון מתוך פורום  אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)

19/12/2015 | 15:11 | מאת: אב

אני בן 29. קרוב לשנה סובל מדלקת כרונית בעין. בעבר התסמינים היום קשים יותר. כל פעם אני מגיע לרופא עינים עברתי 5 רופאים נותנים לי סטרואידים וזהו ואומרים דלקת קלה. כיום המצב הוא שכל מספר ימים יש לי תסמינים מתחיל אודם בלבן של העין רטיבות הפרשה וקצת כאב. אני פשוט לוקח טיפת סטרואיד בלבד וזה מעביר לכמה ימים וככה חוזר חלילה ככה אני חי. עשו לי בדיקות מקיפות לא נמצא איזה ממצא. מה אני עושה ככה לחיות כל הזמן מה את ממליצה לעשות?

שלום לך לא צינת מספר פרטים חשובים - האם אתה בריא? נוטל תרופות? סובל מאלרגיות? האם עין אחת או שתיים? האם יש הפרשות? האם יש גרד? אוכל לנסות לענות אם תצרף יותר פרטים

מנהל פורום אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)