שעורה בזמן טיפול Naviblef

דיון מתוך פורום  אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)

10/04/2023 | 09:26 | מאת: מל

היי ד"ר! אני סובל משעורה חוזרת בעין שמאל בתדירות די גבוהה (אחת לחודש/שלשוה שבועות בממוצע), בעבר גם עברתי ניתוח להסרת כלזיון. לפני שלושה שבועות בערך הייתי אצל רופאה שאבחנה דלקת בעפעפיים אשר מעלה את הסבירות להופעת שעורה וכתוצאה מכך הוראתי להשתמש ב-Naviblef intense במשך מספר חודשים באופן יומיומי. אני עושה זאת כבר מס' שבועות תוך כדי הקפדה על סטריליות בידיים לפני המריחה ובכל זאת בימים האחרונים יצאו לי שתי שעורות בעפעף העליון שהתנפחו. הייתי שמח לדעת האם זה תקין, האם להמשיך בטיפול/להפסיק? תודה רבה!!

הי השאלה הזו אינה בתחום פורום זה .יש לפנות למומחה עין חיצונית או עפעפיים

מנהל פורום אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)