ניתוח לייזר בעיניים

דיון מתוך פורום  אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)

22/12/2022 | 00:12 | מאת: אסף חרמון

שלום, יש לי את מחלת האובאיטיס כבר הרבה זמן (אני לא בטוח איזה סוג אבל אני כל הזמן רואה גוישם עפים, וככל שיותר בהיר הגושים יותר בולטים). אני רוצה לדעת האם ניתוח לייזר להסרת משקפיים יעזור לי או אם יש סכנות. תודה.

ניתוחי לייזר לא עוזרים לטיפול באובאיטיס או בסימפטומים של הגופים הצפים . רוב המנתחים מעדיפים שלא לבצע ניתוחים להסרת משקפיים כאשר יש בעיות עיניים נוספות ( כמו אובאיטיס) אם כי אין הוכחות שהדבר יכול להרע המצב.

מנהל פורום אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)