דלקת עיניים כרונית (ֶעפעפים שעורה)

דיון מתוך פורום  אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)

30/09/2022 | 19:06 | מאת: שרון

שלום דוקטור שמי שרון בן 36ֶ בריא. אני כבר מיואש,שנתיים סובל משעורה מעיין לעיין פשוט לא עובר. לקחתי בעבר חודש דוסקלין ושוב חוזר. הלכתי למלא רפואיים כל אחד אומר משהו אחר . סטרס,הרמונלי . לא מבין למה לא עושים לי בדיקת דם משטח לגלות את הבעיה אני מרגיש שאין לי חיים מה ניתן לעשות?

שלום לך שעורות חוזרות נובעות מדלקת בשולי העפעף. במקרים ממושכים מומלץ לנקות עפעפיים באופן קבוע במגבונים או בקומפרסים חמים . דוקסילין הוא טיפול מונע יעיל אולם יתכן שחודש לא מספיק. לעתים צריך ליטל את התרופה מספר חודשים . מציעה שתפנה לרופא שלך לשקול שוב טיפול בדוקסילים אך הפעם לתקופה ממושכת יותר

מנהל פורום אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)