דלקת בעין שרק מחמירה

דיון מתוך פורום  אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)

19/07/2022 | 22:10 | מאת: אביטל

הבן שלי בן שנתיים חזר הביתה מהמעון עם דלקת עיניים, חיכיתי שיעבור וזה רק נהיה יותר גרוע, בתוך העין בעפעף נהיה נקודה לבנה. פניתי במהירות לרופא עיניים והוא נתן טיפות אנטיביוטיות למשך 7 ימים. הטיפות לא עזרו אלא הפוך, הנקודות הלבנות התרבו וגם בעפעף העליון נהיו בלוטות של כאלה נקודות. בקיצור הלחץ בשיאו מה זה יכול להיות? מחר יש לי תור נוסף לרופא עיניים. אני ממש בלחץ!

אין סיבה להלחץ. נראה שמדובר בדלקת בעפעפיים ובדכ מטפלים במשחת אנטביוטיקה ו או סטרואידים מקווה שבינתיים הכל חלף ...

24/07/2022 | 22:03 | מאת: אביטל

אז האמת שזה לא עבר עדיין לצערי יש לו עדיין בלוטות לבנות בתוך העפעפיים למטה וגם למעלה עד כדי בליטה בעפעף העליון. אני שמה לו משחה אנטיביוטית וגם קומפרסים ועיסויים. לא עובר בינתיים.

מנהל פורום אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)