איבוד ראייה אחרי זריקת אזורדקס

דיון מתוך פורום  אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)

04/06/2022 | 12:56 | מאת: שלומית

בעלי מקבל כבר כמעט 8 שנים זריקת אזורדקס לאובאיטיס ביום חמישי האחרון לאחר קבלת הזריקה הוא ראה מסך לבן בעין מאז כבר כמה ימים הראייה לא חוזרת בבית החולים בדקו לחץ בעין והוא לוקח טיפות להרחבת אישונים הרופא אומרת שזה בגלל הדימום שנוצר בגלל הזריקה וזה אמור לעבור אחרי כמה ימים אבל אף פעם בעבר לא קרה כזה דבר האם באמת הראייה תחזור? אנו מאוד מודאגים

דימום לזגוגית אחרי הזרקת אוזורדקס הוא אכן נדיר אך יכול להתרחש. הדימום מתנקה בהדרגה והראיה צפויה לחזור לקדמותה אולם זה יכול לקחת גם מספר שבועות .

מנהל פורום אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)