אובאיטיס ראייה לקרוב

דיון מתוך פורום  אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)

06/10/2021 | 19:27 | מאת: פיני

על פי מחקר באיכילוב אחרי החיסונים מתפרץ אובאיטיס , אז גם לי התפרץ השנה פעמיים , פעם ראשונה אחרי החיסון השני ופעם שנייה עכשיו אחרי החיסון השלישי, כעת אני שבועיים אחרי ובביקורת האובאיטיס בנסיגה , אמרתי לו שאני לא רואה לקרוב אמר לי שכנראה זה החומר טשטוש , כעת אני 3 ימים אחרי ועדיין רואה מטושטש בראייה לקרוב , זה לא קרה לי בהתקפות בעבר וכעת אני לא יודע אם להמתין או שיש כאן בעיה שעלולה להימשך לעד , מה עליי לעשות? והאם נתקלתם במצב ששבועיים אחרי והראייה לקרוב לא חוזרת? תודה.

הי בעיקרון הראיה לקרוב חוזרת תלוי איזה טיפות הרחבה קיבלת - ציקלופנטולט מטשטש לעד מספר ימים ואטרופין אפילו לשבועיים... לכן התאזר בסבלנות. .

מנהל פורום אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)