שימוש בטיפות זיילט בעין

דיון מתוך פורום  אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)

03/10/2021 | 12:02 | מאת: אילון

שלום רב, לאחר יומיים בהם הרגשתי תחושה מציקה בעין שמאל, כמו משהו שנכנס אליה, ניגשתי היום לרופא עיניים שאמר שיש הפרשה כלשהי מהעין ושהיא מתחילה גם בעין השניה (שבה לא הרגשתי משהו חריג). קיבלתי ממנו טיפות זיילט לשימוש בעין שמאל, 4 פעמים ביום למשך 10 ימים. האם זה לא מוגזם מידי לקחת טיפות שמכילות סטרואידים עבור זה? והאם 10 ימים נחשב טיפול ממושך ואני צריך לחשוש מהתגברות של הלחץ התוך עיני (אין לי מחלות רקע)? תודה רבה!

הי זיילט מכיל סטרואידים שאינם חודרים לעין ולכן אינו מעלה לחץ. בכל מקרה עליית לחץ לוקחת זמן וטיפול של 10 ימים לא יגרום לכל סיבוכים .

מנהל פורום אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)