צריבה חזקה בעיניים כמו חול בעיניים

דיון מתוך פורום  אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)

20/09/2021 | 20:31 | מאת: שירן

עזרתי לתלות קישוטים בסוכה ובאותו הערב התחילו לי צריבות קשות בעיניים. חשבתי שיכול להיות שנכנסו לי גרגירים של העץ מלמעלה לעיניים בזמן שקישטתי. אני ככה כבר כמה ימים ממש קשה לי כואב ומעקצץ וצורב הרגשה של כוס חול בכל עין. היתי אצל רופא עיניים היום אך אמר שלא מצא גוף זר ואולי אני אלרגית, נתן לי טיפות לאלרגיה ואני שמה אבל זה לא זה, מחריף המצב פשוט אי אפשר לבכות הכל כואב לא יכולה אין נוחות בעיניים הרגשה של עשרים ריסים בכל צד בתוך העין. ורואים שהלבן כבר לא לבן כלי דם אדומים מסביב ממש העיניים בטראומה מה אני עושה?

הי קשה לעשות אבחנה לפי התאור שלך ...תנסי לשים הרבה טיפות תחליפי דמעות בשלב זה ואם יש החמרה לגשת לבדיקה חוזרת

מנהל פורום אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)