דלקת לחמית אלרגית שלא עוברת כבר שנה

דיון מתוך פורום  אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)

19/09/2021 | 00:52 | מאת: לוברבום

שלום וברכה למרות שזה לא כל כך מתאים לפורום יש לי שאלה אני בת 28 יש לי דלקת לחמית אלרגית שלא עוברת כבר שנה ניסיתי אופטילסט כבר כמה פעמים לקחתי אופולוקס וגם ריזטט טיפות עיניים עכשיו נתנו לי טיפות סטרואידים אפ אמ אל שמקל על הדלקת אבל העין עדיין אותו דבר אין שינוי בתוך העין על הלחמית אלא בחוץ (בחוץ מסביב לעין היה לי מי קודם אדום וזה ירד) האם כשלוקחי תרופות פסיכיאטריות אז המערכת החיסונית יכולה להיחלש בגלל התרופות ואז הדלקת לא נרפאה לגמרי אלא נשארת?? אני רוצה לציין שאני סובלת מי קוצר ראיה גבוה וגם בעיה ברשתית מי פגות אשמח לדעת תשובה תודה רבה

דלקת אלרגית יכולה להיות גם כרונית ולדרוש טיפול ממושך לפי החומרה. תרופות פסיכיאטריות אינן מחלשות את המערכת החיסונית ואינן קשורות לדלקת לחמית אלרגית .

מנהל פורום אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)