כאבים ואודם בעיניים

דיון מתוך פורום  אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)

10/02/2021 | 22:01 | מאת: יקיר בן מנשה

בן 22, שולל אלרגיות, שולל עישון, סובל מ Ankylosing Spondylitis, ובעיות אורתופדיות. לאחרונה אנמ סובל מכאבים בעיניים, בפרט בעין ימין. החל בבוקר אחד לפני שבוע, ונמשך מספר ימים. בנוסף, שמתי לב שהעיניים אדומות מאוד באזור הלובן העיניים, במיוחד בימין בצוכה קיצונית. במשך מספר ימים, הכאב תפס אותי. אופי כאב לוחץ, מקשה לסגור את העין. שולל חבלה או סיפור מקרה טראומטתי מחשיד אחר. צרפתי תמונה שצילמתי לא מזמן של עין ימין. קישור: https://ibb.co/WfsWfj1

שלום לך לצערי לא יכולתי לראות את התמונה לאודם בעין יש סיבות רבות ושונות ולא ניתן לאבחן מתמונה בלבד מציעה בשלב ראשון להשתמש בטיפות תחליפי דמעות שניתן לרכוש ללא מרשם. במידה ואים שיפור תוך מספר ימים לפנות לבדיקה

מנהל פורום אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)