עיניים כאב.

דיון מתוך פורום  אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)

31/01/2021 | 06:14 | מאת: אור

שלום אימי בת 89 הסובלת מבעיות עיניים שנים היא לקויית ראיה בחודשים האחרונה ען בבצד שמאל שיש לה בו קטרקט אדומה ודומעת וזה מציק לה כמובן שרופא עיניים אמר שבגיל כזה לא מומלץ לעבור ניתוח, הבעיה שזה מציק היא קיבלה טיפות ומשחה שממש לא עזר לה היא ברושי רואה בעין זו מה כדאי לעשות האם יש משהו שיכול להקל על זה? תודה

שלום לך קודם כל פנייתך אינה בתחום הפורום הזה , אבל אנסה . לפי פנייתך אני לא ממש מבינה מה בדיוק השאלה - האם השאלה היא לגבי ניתוח קטרקט בגיל 89? ( התשובה היא שאם מצב הבריאות מאפשר אז אין מניעה ) יתכן שיש בעיות עיניים נוספות ולכן סברו שניתוח לא ישפר הראיה ? בנוסף תלונות של אודם ודמעת - יכולות להיות מסיבות שונות ולא ניתן לייעץ על סמך תלונה בלבד . יש צורך בבדיקה.

מנהל פורום אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)