זריקת אז'ורדקס תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)

27/07/2020 | 11:20 | מאת: שלומית

שלום בעלי הזריק לפני 3 שבועות אז'ורדקס, תמיד לאחר ההזרקה יש לו במשך כשבוע הוא אומר מן עפרון שכל הזמן זז בתוך העין, לאחר כשבוע זה עובר, בהזרקה האחרונה עד היום 3 שבועות אחרי ההזרקה עדיין יש את העפרון הזה. האם החומר היה לא תקין? או שיש סיבה אחרת . תודה

שלום לך האוזורדקס הינו שתל שצורתו כען מקלון קטן . ארכו כששה ממ. השתל מוזרק לתוך חלל העין וצף בזגוגית. בהדרגה הוא שוקע מטה ומתפרק תוך מס חודשים. מרבית המטופלים רואים את השתל וזה תקין לחלוטין .

מנהל פורום אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)