זבובים בעין אחרי התקף אוביאטיס

דיון מתוך פורום  אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)

10/01/2020 | 16:39 | מאת: יוני

שלום היה לי התקף אוביאטיס קדמי לפני שבועים ועד היום מקבל טיפות 6 פעמים ביום ואני בהורדה דרגתיתי לפי הנחית הרופא כי בדר אותי ומר שהדלקת ירדה והיא קלה , היום יש לי תחושה שיש זבובים או נקודות בעין כשאני מסתכל על שטח לבן 1 מה הסיבה לזבובים ? האם קשור לדלקת או קשורה לתרופה 2 האם נזק תוצאה מהדלקת 3 האם זה נעלם או נשאר תודה רבה

הי הזבובים הם בדרך כלל בגלל תאי הדלקת שנשארים בזגוגית. עם הזמן הם חולפים , בגרךך כלל תוך מספר שבעות

מנהל פורום אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)