אובויאטיס קדמי עקב AS

דיון מתוך פורום  אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)

05/01/2020 | 00:50 | מאת: אילן

שלום אני חולה בדלקת מפרקית AS מ 10 שנים בשבוע שעבר היה לי התקף אוביאטיס קדמי לפעם ראשונה התחלתי ב PRED FORTE פעם כל שעה בנוסף לטיפות ציקו להרחבה 3 פעמים ביום אחרי שבוע בקרתי אצל 2 מומחי אוביאטיס ושניהם אמרו שיש דלקת קלה והורידו לי את המינון אבל כל מומחה אמר להוריד את המינון בצורה שונה לכן אני פונה אליך אני מאוד מתלבת למי להקשיב אשמח אם תעזרי לי 1 המומחה הראשון אמרי לרדת ל 8 לשבוע /6לשבוע /4 לשבועים /3לשבועים/2 עד הביקורת וציקו רק בלילה 2 המומחה השני אמר לרדת ל 4 לשבוע/3 לשבוע /2לשבוע /1 עד לביקורת ולהפסיק ציקו מה יןתר מקובל ב iris קדמי ו מה יותר בטוח עקב תופעןץ הלוואי

שלום לך ההחלטה באיזה קצב לרדת במינון הטיפות תלויה בחומרתצ הדלקת הראשוית וכן במהירות התגובה לטיפול לאור זאת אין ליאפשרות לומר לך מה הפרוטוקול העדיף מבחינתך... ככלל הדלקת במקרי AS יחסית קשות ולכן הייתי נוטה להורדה איטית במינןן

05/01/2020 | 17:24 | מאת: שוב אני

למרות יש שיפור משמועתי צריך לרדת לאט במשך חודשים ?

מנהל פורום אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)