צלקת בעין? פיגמנט? מבולבלת

דיון מתוך פורום  אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)

12/11/2019 | 20:38 | מאת: נט

הייתי היום אצל רופא עיניים, הגעתי אליו אחרי שבימים האחרונים מרגישה מיסוך אל הראייה בעין אחת ואתמול הופיע כאב ומעט התנפחה . הוא אמר שכנראה היה לי אובאיטיס אחורי שלא טופל לפני כמה שנים כי יש לי פיגמנט על העין והכאב כעת נובע אך ורק מיובש חמור. אני קצת מבולבלת ומנסה למצוא ספרות בנושא ולא מוצאת במינוחים שבהם השתמש. אשמח למידע נוסף, תודה נטה

שלום לך לצערי המידע בשאלה אינו מספק .... בקשי מהרו]א שיפנה אותך למרפאת אובאיטיס בבית חולים שם תוכלי לקבל יותר מידע.

מנהל פורום אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)