כאבים בעפעף נפיחות והרגשה של גוף זר

דיון מתוך פורום  אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)

06/10/2019 | 04:47 | מאת: דניאל

היי :) נמצאת בהודו ויש לי כאבים ונפיחות בעפעף משלשום ותחושה של גוף זר מאתמול בלילה.. לאחר בדיקה של הרופא המקומי בעזרת הפנס של הטלפון הוא טוען שזאת דלקת.. הוא נתן טיפות moxiford לעין שהתוקף הוא 9/19 ... וcefixime 200 מיליגרם פעמיים ביום למשך 3/5 ימים .. לא היה סגור על כמה זמן בדיוק הטיפול.. אלרגית לפניצילין. יכול לעשות נזק באיזו שהיא צורה? לקחת את שניהם או שאפשר לנסות רק עם הטיפות ויהיה אותו אפקט? זה מסוכן ?

שלום לך לצערי אין באפשרותי לענות לשאלה ללא בדיקה. לציין שלדלקת לחמית לא מקטבל לתת אנטיביוטיקה דרך הפה אלא טיפות בלבד מקווה שעוזר בברכה

מנהל פורום אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)