הידבקות העפעף מתוך שינה

דיון מתוך פורום  אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)

27/08/2019 | 11:42 | מאת: ג'ולי

שלום רב, בת 49, תופעה שהחלה בשנה האחרונה: לאחר שנת לילה, מתעוררת עם תחושה שלא יכולה לפתוח העין. כאילו האישון נדבק לעפעף ואם אפתח אותה האישון יזוז או יצא ממקומו. לוקח כמה דקות במהלכן מנסה בזהירות לפתוח העין לאט לאט, עד שתחושת ההידבקות מתפוגגת. איני יודעת אם הנל קשור לפורום הזה. שואלת כי חוששת מנזק עתידי. המון תודה.

שלום לך שאלתך לא קשורה לנושא פורום זה. ככל הנראה מדובר ביובש. נסי להשתמש בתחליף דמעות בצורת משחה או גל לפני השינה

02/09/2019 | 14:48 | מאת: ג'ולי

תודה רבה

מנהל פורום אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)