טיפול בפרדינזון ל vkh , תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)

12/08/2019 | 22:36 | מאת: מיטל

היי , אובחנתי על ידך עם vkh ומטופלת כבר חודש וחצי בפרדינזון במינון יורד , כרגע עם 25 ואמורה לחזור אליכם לביקורת רק בעוד חודש , ביומיים האחרונים תחושת לחץ ונפיחות בכל אזור הפנים והראש , מתחילת השימוש בכדורים מצב רוח ירוד , טעם מר בפה ועוד , האם נורמלי כל התופעות האלו ? מבחינת העיניים יש שיפור אבל מרגיש שכל הגוף סובל בגלל הכדורים האלו

מיטל הי כל תופעות הלוואי הללו אפשריות עם השימוש בפרדניזון ומשתפרות עם הירידה במינון. שמחה שהעיניים משתפרות .התאזרי בסבלנות !!!

מנהל פורום אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)