כאבים בעין אוביאיטיס

דיון מתוך פורום  אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)

16/06/2019 | 11:55 | מאת: אילת

מזה כשבועיים אני סובלת מאוביאיטיס קדמית בעיניים (התפרצות שניה. הראשונה היתה לפני כעשור וחלפה). במקביל אובחנתי כחולה בקרון בתקופה זו. מטופלת ונמצאת במעקב אצל רופא עיניים. בעין השמאלית כתוצאה מההתפרצות הקודמת האישון דבוק ולא מתרחב. בשבוע האחרון העין מאוד כואבת אדומה דומעת למרות שאני מטפטפת 8 פעמים ביום סטרואידים ושלוש פעמים קולירוקוס ובלילה אפרין. האם יתכן והטיפול לא עוזר? כי האישון כבר פגוע מההתפרצות הקודמת ? איך אפשר להקל על הכאבים בעין ? האם עדיף לא לאמץ את העין (קשה לי לפתוח אותה)

הי קודם כל אין מניעה לכל פעילות ולכל "מאמץ" בעיניים.עם זאת, יכול להיות קשה לקרוא או לבצע עבודות לקרוב בשל הטיפות שמרחיבות האישון. אני מציעה שתגשי לביקורת כדי לראות איך העין מגיבה לטיפול . במידה ותקבלי טיפול לקרון הרי שבדר כלל הטיפול גם מונע את התקפי האובאיטיס.

מנהל פורום אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)