אובחן אצלי אובאיטיס בעיניים - שאלה

דיון מתוך פורום  אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)

05/03/2019 | 15:29 | מאת: עדי

היי שירי, אובחן אצלי החודש בבית החולים אובאיטיס בעיניים ( לאחר ביצוע בדיקות OCT,ICG,FA,שדה ראייה), התחלתי אתמול טיפול בסטרואידים פרנדיזון 30 מ"ג לשבוע הקרוב ושבוע לאחר מכן לרדת ל20 מ"ג. פלוס טיפות סטרודקס כל יום במשך שבוע טיפה אחת ביום. יש לי אירוע של בן משפחה עוד יומיים ואני רוצה מאוד להתאפר. השאלה שלי האם האיפור בעיניים יכול לגרום לגירוי או לפגוע בטיפול ? או להחמיר את האובאיטיס? האם מותר? תודה

הי קצת באיחור אבל בכל זאת... אין מניעה להתאפר בזמן המחלה או הטיפול .

מנהל פורום אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)