שילוב של אובאיטיס, קרארקט וrem

דיון מתוך פורום  אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)

09/02/2019 | 10:14 | מאת: כרמלה

אולי החלפתי בין האותיות של השלישי... מתמודדת עם אובאיטיס מסה 15 שנים. עליו נוסף קטראקט בשנתיים האירונות ובבדיקות הכנה לקטארקט התגלה הממצא השלישי rem באותה עין מסכנה שלי. הרופא יודע להבטיח הצלחה בקטארקט שהוא מנתח כמה כאלה היום. בשילוב עם ען התופעות הנוספות הוא לא יודע להבטיח לי דבר. אני חוששת לגשת לניתוח מאחר ואיני מודעת לסיכון שמצטבר לעין, אם בכלל ונשארת במצב צקוע עם ראייה מוגבלת , הפרעות בעין, קושי בנהיגה ובתפקוד בכלל. אשמח לכל חוות דעת ועצה

כרמלה שלום קשה להעריך ולתת עצות במקרה כזה ללא בדיקה. בכל מקרה חשוב שהאובאיטיס תהיה שקטה לפחות מספר חודשים לפני הניתוח ויש לשקול טיפול מונע בטיפות /פרדניזון או הזרקה לפני הניתוח על מנת למנוע חזרה של האובאיטיס וסיבוכים . בהצלחה!

מנהל פורום אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)