אובאיטיס קדמיאודה לתשובה דחופה

דיון מתוך פורום  אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)

03/02/2019 | 10:02 | מאת: מעין

שלום, אתמול בערב הייתי במיול ואובחנתי עם אובאיטיס קדמי. במיון הורחבו האישונים והכאב הוקל משמעותית. קיבלתי מרשם לסטרודקס. הבוקר האישון בעין המודלקת חזר להיות קטן מהשני, חזרו הכאבים והעין מרגישה חמה ונפוחה. הכאבים לא חזקים יותר מאשר לפני הטיפול, אך חזקים מאשר מייד לאחריו. האם פרוש הדבר החמרה המחייבת חזרה דחופה לרופא, או שהרחבת האישונים פשוט הביאה להקלה זמנית?

שלום הרחבת האישונים אכן מביאה להקלה זמנית - תלוי בסוג של טפות ההרחבה. במידה ואת חשה בהרעה חשוב להיבדק שוב החלמה מהירה !

מנהל פורום אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)