אוביאטיס קדמית שאלות

דיון מתוך פורום  אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)

31/10/2018 | 20:52 | מאת: NOT_FOUND

שלום ד"ר שירי אוביאיטיס קדמית בילד בן 7 כרוני כבר מס' חודשים ללא שיפור... 1. מה הנזקים שעלולים להגרם מהמחלה? 2. האם לאחר שהדלקת תעבור, הראיה תחזור להיות תקינה? 3.מה תקופת ההחלמה הממוצעת? תודה רבה אורית

שלום לך קודם כל צריך להבין למה את קוראת ללא שיפור : האם העובדה שדרוש טיפול מתמשך? אם המחלה שקטה תחת הטיפול זה מצויין ולא אמור להגרם נזק מהמחלה. במידה ויש מחלה פעילה תחת טיפול - מה שפחות סביר - יכול להגרם נזק כגון קטרקט, בצקת ה=במרכז הראיה או קרום על הרשתית - כולם עלולים לגרום לנזק לראיה. בעיקרון מטרת הטיפול הינה לשמר את הראיה על מנת שכשתחלוף הדלקת הראיה תחזור להיות תקינה או כמעט תקינה . לגבי משך ההחלמה - משתנה. לעתים שבועות ספורים אך לעתים המחלה הינה כרונית ודורשת טיפול תרופתי לחודשים רבים ואף שנים על מנת לשמור שלא יגרם נזק לעין. בהצלחה!

מנהל פורום אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)