פיענוח MRI אחרי נרפב זןסטר אופטלמיקוס

דיון מתוך פורום  אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)

23/10/2018 | 20:10 | מאת: גלית

שלום....מזה כחודשיים סובלת מהרפס זוסטר אופטלמיקוס. הראייה לא נפגעה אין תגובות הובאיטיות כרגע קרנית גם בסדר מטופלת בוולטרקס*1 סטרודקס*2 ליריקה 75 1 היום וקלונקס. בצעתי בדיקת mri ובתוצאה נרשם DVA בטלמוס ימין ( זו העין שנפכעה מהוירוס) כמו כן נרשם " בחלק הדיסטלי הלטרלי של מעטפת העצב הראיה מימין נראה מוקד האדרה פסי קדמי-אחורי באורך 4 ממ. נראה עם אות היפראינטנסי בסדרת flair. יתכן על רקע דלקתי. מעבר לכך בדיקת תקינה דל המוח. מה המשמעות? האם נדרש טיפול ייעודי? אשמח לחו"ד והסבר. תודה

גלית שלום איני יודעת מדוע הופנית לביצוע הבדיקה ולכן אני לא יודעת האם יש משמעות לממצאים .פני לנוירולוג שהפנה אותך לביצוע הבדיקה בברכה

מנהל פורום אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)