שאלה לגבי דלקת עיניים

דיון מתוך פורום  אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)

30/04/2018 | 21:46 | מאת: חגית

שלום, כל חודש מחדש אני סובלת מדלקת בעיניים. הלכתי לרופאי עיניים נתנו לי טיפות אמרו לי תשתמשי והדלקת לא תחזור אחרי 4 ימים הכל נעלם וחוזר שוב פעם אחרי חודש. אני ככה כבר שנה וחצי לא יודעת מה לעשות. האם יש טיפול, או בדיקה מסוימת שאני יכולה להבין מה גורם הבעיה?

חגית שלום הסיבה לדלקות חוזרות יכולה להיות דלקת עפעפיים,דלקת זיהומית או דלקת אלרגית. לכל אחת מהן יש טיפול אחר.... פני לרופא מומחה למחלות קרנית ( החלק הקדמי של העיניים) כדי לקבל אבחנה מדוייקת וטיפול מתאים

מנהל פורום אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)