עכירות קשה בבדיקת rnfl

דיון מתוך פורום  אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)

10/02/2018 | 23:10 | מאת: רות

שלום. מזה ארבעה חודשים אני סובלת מאובאיטיס (כתוצאה מעירוי אקלסטה) ומטופלת בסטרודקס. הדלקת חלפה ואני ממשיכה עם טיפות סטרודקס פעם ביומיים. לפני שבועיים ביצעתי בדיקת rnfl ובתוצאות הטכנאית ציינה: קושי טכני בביצוע הבדיקה,עכירות קשה. מה פירוש ההערה האם המצב הוא זמני או קבוע והאם יש קשר לאובאיטיס או לסטרודקס ? תודה

שלום לך העובדה שלטכנאית היה קושי בביצוע הבדיקה אינה מבטאת בהכרח בעיה בעין. בכל מקרה, אובאיטיס פעילה או קיום קטרקט בעין יכולים לגרום לעכירות שמפריעה לביצוע הבדיקה . פני עם תוצאות הבדיקה לרופא העיניים המטפל שלך .

10/02/2018 | 23:23 | מאת: רות

תודה על תגובתך. אין לי כבר דלקת ועברתי ניתוח קטרקט לפני מספר שנים. האם יכולה להיות סיבה אחרת לעכירות? תודה

מנהל פורום אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)